اینم خوبه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
اینم خوبه:
Administrator
تنها چند روز تا ترکیدن بادکنک آبی مانده است ...
کاربر شهرسختافزار
خداوکیلی بازی تو نیمه اول افتضاح بود و تو نیمه دوم هم آخرهاش قشنگ شد
تحلیل خودم :
1- پرسپولیس میتونست برنده بازی باشه اما با مساوی باز هم تو صدر جدول باقی موند (که خودش یک برد حساب میشه) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- استقلال با این مساوی بالاخره از رتبه دوازدهم یه پله صعود کرد و شد یازدهم جدول (هنر کرد) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- به نظر من داور بازی بسیار حرفه ای بود و هیچ داوری رو تا حالا اینقدر حرفه ای و مسلط برای این بازی ندیده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- حجازی واقعا باید یه فکری کنه تا تیمش نتیجه بگیره وگرنه اگه اینطوری بره جلو که باید استقلال رو فصل بعد تو دسته دوم دید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- به نظر من پژمان نوری و خلیلی بهترین بازیکنان پرسپولیس بودن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر شما چیه ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (20-10-07)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب
تحلیل من :
استقلال بسیار بهتر از چیزی که دوستان فکر کردند ظاهر شد ...
گل استقلال زیباتر و حرفه ای تر از پرسپولیس بود ...
کمتر تیمی رو دیدیم که پس از جلو افتادن این قدر خوب و هجومی بازی کنه ... استقلال هرگز دفاع مطلق نکرد در بیست دقه ی آخر
استقلال موقعیت های خوبی داشت که نمونه ی کاملش صحنه ای بود که جباری همه رو رد کرد و ضربه ی خیلی نرمی زد + دو تک به تک ارش برهانی با رودباریان که نمونه اش رو ندیدیم توی پیروزی
ضمنا به نظر من همه ی پرسپولیسی ها حداقل تا دقیقه ی 85 کپ کرده بودن و داشتن دعا دعا می کردن که به خیر بگذره که گذشت ...
برین شیرینی پخش کنین خدا بهتون حال داد ...
یه درس عبرت برای دوستانی که خیلی جو زده شدند و نتایج عجیب غریب پیش بینی کردند : هیچ تیمی رو دست کم نگیرید حتی تیمهای درجه چندم دنیارو ... چه برسه به تیمی مثل استقلال که از همه نظر بهتون سره ... پرافتخارترین تیم ایران در آسیا و ضمنا اینکه طبق آمار در بازی های دربی خیلی بهتر نتیجه گرفته ...
لطفا در برابر حرف من اگه خوشتون نیومد سکوت نکنید ... حرفتون رو بزنید تا جواب بگیرید ...
بای
soheyl (15-10-07)
كاربر فعال انجمن موسيقي
استقلال زلزله
کس نمی داند کدامين روز می آيد *** کس نمی داند کدامين روز می ميرد
bill geits (20-10-07)
کاربر شهرسختافزار
استقلال زلزله سرور سطل آشغاله!
مهراد این .... بن کن
Administrator
بهتره در مورد بازی دربی در این تاپیک بحث کنیم :
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=7609&page=3
بچه ها با دیدن بازی امروز من جدا به لیگ برتر ایران امیدوارم شدم واقعا هر دوتیم در سطح بوندس لیگا بازی کردن خداییش خیلی قشنگ بود من نتو نستم تکون بخورم از پای تلویزیون پیروزی پیروزی رو بهتون تبریک میگم!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
کاربر شهرسختافزار
خب اینم از استقلال اهواز !!!
یکی از غولهای لیگ همین تیم بود که دیدید واقعا پرسپولیس بهترین بازیش رو انجام داد و تونست که برنده بازی باشه
فقط حیف که جلوی استقلال اینطور بازی نکرد وگرنه بخدا 4-5 تا بهش میزد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه تیم قوی دیگه هم بنام سپاهان هست که مطمئن باشید با بازی عالی که امروز کرد سپاهان هم فیتیله پیچ میشه
راستی یه موضع دیگه اونم اینکه استقلال بالاخره برد اونم تیم ته جدولی پگاه رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی نصرتی رو دیدید کارش خیلی حرفه ای بود ها یه چیزی تو مایه های نستای ایتالیا ایول داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks